ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Think it. We make it.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Ξεκινώντας από μία ιδέα, σκέψη ή εικόνα, η οποία μετατρέπεται σε ηλεκτρονική μακέτα, στόχος μας είναι να την υλοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από άποψη αισθητικής και λειτουργικότητας, πάντα με γνώμονα τις απαιτήσεις του πελάτη.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

O τρόπος κατασκευής του εκάστοτε έργου καθώς και τα υλικά που πρέπει να χρησιμοποιηθούν παίζουν καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Τα επί μέρους κατασκευαστικά βήματα και ο ακριβής τρόπος συγκερασμού των υλικών αποφασίζονται μετά από συνεργασία όλων των τμημάτων πάντα με γνώμονα τις προδιαγραφές που δίνονται από τον πελάτη και την τεχνική εμπειρία της Kiritsis C-Works.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η κατασκευή όσο εντυπωσιακή κι αν είναι, δεν ολοκληρώνει το αποτέλεσμα χωρίς άρτια εφαρμογή. Η τοποθέτηση των έργων γίνεται από εξειδικευμένο συνεργείο, ενώ στις περιπτώσεις που απαιτείται, γίνεται χρήση γερανοφόρου οχήματος. Σε ακόμη πιο απαιτητικές και ογκώδεις κατασκευές εκπονείται στατική μελέτη σε συνεργασία με διπλωματούχο μηχανικό, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ορθή τοποθέτησή τους.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Οι κατασκευές συντηρούνται από την εταιρία μας με ειδικά καθαριστικά υλικά. Επίσης γίνεται τακτική ηλεκτρολογική συντήρηση από έμπειρους τεχνίτες, καθώς και εκσυγχρονισμός ηλεκτρολογικού υλικού βάσει των προδιαγραφών νέας τεχνολογίας.